תיאטרון הבימה מעלה את ההצגה ברטוד ואגנס בכיכובם של טטיאנה קנליס-אולייר ודב רייזר ויש לנו בשבילכם כרטיסים ב-71 ש"ח בלבד במקום 220 ש"ח.
ההצגה ברטוד ואגנס שתציג באולם הבימרתף בתיאטרון הבימה בנובמבר ודצמבר 2018, מספרת על ברטוד ואגנס, זוג קשישים, מתארגנים ליציאה מהבית לארוחת ראש השנה אצל הבת שלהם. לברטוד הארוחה הזאת מאוד חשובה, היא עדות לכך שהחיים עדיין לא יצאו ממסלולם לגמרי, אך הזיכרון של אגנס מערים קשיים ומכשולים מתסכלים.ברטוד נאבק להשאיר את אגנס במציאות, אך היא גוררת אותו איתה לתוך תודעתה המבולבלת. הוא מזכיר לה כמה הוא אוהב אותה, גם כשהיא חושבת שהוא מישהו אחר, וביחד הם מנסים להסתיר מהעולם ומעצמם את האמת על מחלתה של אגנס.
ברטוד ואגנס כרטיסים והנחות
את ההצגה כתבה נועה לזר וביימה דפנה זילבר. מחיר הכרטיסים הרגיל בקופות הבימה עומד על 220 ש"ח. אבל גולשי אתר "כרטיסים ברשת" יכולים למצוא באתר הבא כרטיסים ב-71 ש"ח בלבד באמצעות האתר הבא.ברטוד ואגנס לוח הופעות 2018
תל אביב-יפו | תיאטרון הבימה - אולם הבימרתף ע''ש ברטונוב | 30 כרטיסים 71 ₪ | רכישת כרטיסיםלא מסומנים | |
תיאטרון הבימה - אולם הבימרתף ע''ש ברטונוב | 24 כרטיסים 86 ₪ | רכישת כרטיסים |
רוצים לקבל את כל הכתבות והעדכונים של אתר כרטיסים ברשת באופן קבוע? לחצו כאן לדף הפייסבוק שלנו או לדף גוגל+ שלנו או לחצו כאן לאפשרויות אחרות.
0 comentários: